Sigmall är en utländsk webbutik som säljer olika Diamond Painting kits och tillbehör, de säljer också pärlbroderi. Om än enbart små i form av nyckelringar. Företaget är kinesiskt, även om det inte framkommer väldigt tydligt så är betalningsmottagaren belägen i Hong Kong och man kan då anta att hela företaget är därifrån. Med tanke på att varorna då kommer från Kina kommer vi i Sverige att behöva betala moms och eventuellt hanteringsavgift för importen av paket.

De har många olika tavlor till helt okej priser. De har en kategori som heter ”Free! Just pay shipping” (på svenska ”Gratis! Betala enbart frakt”). Om du vill beställa något från den kategorin rekommenderar jag dig att kontrollera storleken på tavlan. Då de flesta tavlorna känns lite på gränsen att de blir bra i den storlek som de säljer dem i.

Leveranstiden är mellan 20-35 arbetsdagar, och det tillkommer en hanteringstid på 1-2 arbetsdagar. De anger att standard fraktkostnaden är 8$, men jag misstänker att det skall vara frakt från 8$. Då jag beställde några saker för totalt 56,96$ och frakten blev på 9,99$. Du kan betala med PayPal eller kreditkort.

Du hittar webbutiken här: Sigmall.com.