Har du enbart använt de små trågen du fått med din Diamond Painting tavla? Kanske är de de enda du känner till. Om det är fallet så ska du definitivt fortsätta läsa. Det finns nämligen större tråg och här anger jag några anledningar till varför du bör införskaffa ett stort tråg.

Slipp fylla på så ofta

Den absolut största anledningen till att införskaffa ett stort tråg är för att slippa fylla på det så ofta. De små trågen rymmer inte så många diamanter. Gör du en stor tavla med mycket av samma färg så kommer du behöva fylla på de små trågen ofta. Om du då i stället skaffar ett stort tråg kommer du inte behöva avbryta ditt diamant sättande med att fylla på tråget lika ofta. Vilket gör att du sparar tid i slutändan och kommer kunna lägga ännu fler Diamond Painting tavlor.

Enklare att få diamanterna åt rätt håll

I ett stort tråg är det enklare att få diamanterna åt rätt håll. Eftersom det har högra kanter så kan du skaka tråget hårdare utan att vara orolig att diamanterna åker ur. När du då kan skaka hårdare så blir det enklare att få diamanterna åt rätt håll.

Enklare för ändar för flera diamanter

Ett stort tråg underlättar när man använder ändar för flera diamanter då du har större utrymme att ställa diamanterna i rader. Vilket gör att det bli lättare att plocka upp dem med ändarna. Du slipper trixa nära kanten i tråget och kan få plats med flera diamanter i varje rad.

Stabila

De större trågen är betydligt mer stabila och mer svår välta än de små. Så om du råkar komma åt ett stort tråg så kommer du troligtvis slippa få diamanter över allt.

Var får man tag i ett stort tråg?

Om du vill köpa ett eget stort tråg kan du hitta ett här: stort tråg.

Obs! Detta inlägg innehåller reklam genom affiliate länkar till AliExpress.