Det finns en hel uppsjö med Diamond Painting säljare på AliExpress och det kan vara bra att veta vad man ska titta efter när man bestämmer vem man beställer av. Nedan listar jag 5 bra säljare på AliExpress. Anledningen till att de är bra säljare är att de har fått bra betyg och många goda omdömen. Jag har även själv beställt saker från några av dem och allting har varit bra. Med detta sagt vill jag informera att även om jag har en bra uppfattning av säljaren så betyder inte det att allt de gör är felfritt och du inte kan uppleva problem.

Vad är en bra säljare?

För att hitta en bra säljare på AliExpress ska du titta efter hur många stjärnor den har. Ju mer stjärnor desto mer omtyckt säljare. Även omdömen från andra köpare är bra att titta på. Då ser du vad andra som använt säljaren tycker och kan få en bra uppfattning om hur de är som säljare. Det finns även flera grupper på Facebook där folk delar med sig om hur de upplevt säljare.

Ever Moment Store

Ever Moment Store är nog den butiken som jag hört absolut mest bra om. De skickar allting väl paketerat i runda rör, vilket gör att väven inte blir full av veck utan är slät och fin. Dock så är de något dyrare än andra butiker, men deras bra kvalité väger upp det. Du hittar butiken här: Ever Moment Store.

Huacan Official Store

En annan populär butik är Huacan Official Store. Deras väv och diamanter är bra, väven har kommit lindad runt en flytorm. Jag har dock läst om några som saknat diamanter, men de har kontaktat Huacan och de har återkommit snabbt och skickat diamanter utan att bråka. Du hittar butiken här: Huacan Official Store.

Dispaint Official Store

Jag har hört väldigt mycket bra om Dispaint Store. En del säger att de håller samma kvalité som Ever Moment Store. Du hittar butiken här: Dispaint Official Store.

Mycella Official Store

Jag har köpt några tavlor med Star Wars motiv från denna butik. För mig har det inte varit något att klaga på. Väven har varit slät och symbolerna på den tydlig. Jag har fått en hel del diamanter över till alla de tavlorna jag gjorde. Denna butik har en hel del motiv från olika filmer och Disney, så om du är intresserad av det gå in och kika. Du hittar butiken här: Mycella Official Store.

Yumeart Official Store

Ännu en butik som jag hört bra om. De som beställt har möts av både bra väv och diamanter. Diamanter har inte saknats utan man har fått mycket över. Du hittar butiken här: Yumeart Official Store.

OBS! Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar till AliExpress.