Denna veckas inspirations Diamond Painting är en tavla på blommor och en solhatt. Jag tycker det ser ut som hatten och blommorna ligger i en stol. Motivet får mig att tänka på midsommar, då jag sett en bild på mig som yngre med en liknande hatt på när vi åkte lövskrinda till midsommar firandet. Så jag ser framför mig hur någon lagt ifrån sig hatten medan de gått till midsommarstången för att dansa.

Blommor och en solhatt
Blommor och en solhatt som ser ut att ligga i en stol.

Det är en partial drill och den läggs med strass och special diamanter. Den har upp till 30 olika färger och kommer i storlek 40×50 cm.

Den finns hos Homfun Official StoreAliExpress och vill du köpa den kan du antingen klicka på bilden ovan eller här.

OBS! Veckans DP inspiration innehåller reklam genom annonslänkar till AliExpress.