RutorDam är en svensk webbutik för Diamond Painting. Där du kan köpa både Diamond Painting kit och tillbehör. Du kan få hjälp om du vill ha en tavla med eget mönster. De har även en sida på Facebook där du kan se bilder på projekt, få tips och ideér samt kontakta Sofia som har butiken.

Jag har bara sett goda omdömen gällande butiken och Sofia som har den kontrollerar så att det som står att det ska vara med i ett kit finns med. Märker hon att det saknas påsar skickas det korrekta antalet med. Om något inte är bra när du får kitet kontaktar du RutorDam och får hjälp med problemet.

Eftersom paketen skickas från Sverige går det betydligt snabbare att få sin produkt (om den finns i lager) än att beställa från en utländsk hemsida. Man slipper även undan krånglet med importen, moms och Postnords hanteringsavgift. Allt detta sköter RutorDam eftersom det är dem som importerar varorna. Detta gör så klart att varorna blir något dyrare än om man skulle köpa dem själv från utlandet. Men fördelarna är att du får produkten snabbare, du slipper krånglet med en utländsk leverantör och du får ingen oväntad avgift från PostNord.

Du hittar webbutiken här: RutorDam.se.

Rutor Dams sida på Facebook hittar du här: RutorDam – Diamond Painting Sverige.