StitchesToStones är en utländsk webbutik som har sitt säte i Australien. De säljer Diamond Painting kit, runda och fyrkantiga diamanter, otryckt väv samt olika tillbehör. Så som pennor, lådor och kit med tråg, penna och vax. Stitches to Stones erbjuder också hjälp med att göra om ett foto till Diamond Painting.

Något som är lite speciellt med Stitches to Stones är att alla de Diamond Painting kit de säljer har de skapat av bilder som de fått tillstånd för. Alla kiten är också i full drill. De trycker dock inte mönstret på väven utan du får en otryckt väv och mönstret mailat till dig när du lagt en order. Du får så klart även alla diamanter och tillbehör du behöver för att göra tavlan. Detta gör att det blir mer likt korsstygn i sättet. Då du måste titta på mönstret för att avgöra var dina diamanter skall hamna.

Priserna på hemsidan står i Australiensiska dollar (AUD) och i dagsläget är 10 AUD cirka 66 kr. Alla ordrar över $10 AUD är fraktfria. Dock så ligger ju Australien utanför Europa så för oss i Sverige tillkommer det moms på våra ordrar. Något som inte räknas in i priset på Stitches to Stones hemsida, utan det får man betala när varorna väl kommit till Sverige.

Du hittar webbutiken här: StitchesToStones.