Har du köpt både Diamond Dotz och Diamond Paintings med DMC nummer? Och nu funderar du på hur du ska göra med överblivna diamanter? Du behöver inte slita ditt hår det finns en tabell över Diamond Dotz till DMC nummer.

Vad är skillnaden?

Diamond Dotz och DMC är helt olika färgkoder. Diamond Dotz använder sin egen färgkodning och deras diamanter har nummer mellan 8001 och 8448. Diamond Dotz säljer också Diamond Painting tavlor och tillbehör. DMC är däremot ett företag som producerar bland annat broderitråd samt garn till virkning och stickning. DMC numren som används till Diamond Painting kommer från deras numrering av broderi garner. DMC tillverkar inte och säljer inte Diamond Painting tavlor eller något som har med det att göra. Utan deras fokus är på broderitråd samt garn till virkning och stickning.

Var hittar jag tabellen?

Du kan hitta tabellen för omvandling hos Diamond Dotz. Det finns både direkt på deras sida eller så kan du ladda ned en PDF fil med tabellen. Det finns två varianter av PDF filen, en sorterad på Diamond Dotz nummer och en sorterad efter DMC nummer. Du hittar den sorterad på Diamond Dotz här: PDF 1 – Diamond Dotz till DMC nummer och den på DMC nummer här: PDF 2 – Diamond Dotz till DMC nummer. Vill du hellre titta direkt på Diamond Dotz hemsida kan du göra det här: Diamond Dotz till DMC nummer.