Fyndiq.se är ett svenskt e-handelsföretag som grundades 2009. Deras grundidé är att de ska vara en smidig och enkel kanal på nätet för svenska handlare att bli av med sina restlager. Så klart kan du även hitta Diamond Painting tavlor och tillbehör hos dem. Dock är utbudet inte det största, och de ligger gömda under kategorin ”sömnad”, men lite finns det. Bästa sättet är att söka på Diamond Painting och inte att gå via kategori.

Enligt Fyndiq själva så fyller de på med hundratals nya varor varje dag. Så hittar du inte någon fin Diamond Painting tavla idag, kan det vara värt att titta en annan dag. Eftersom de har låg frakt och leverans sker hyfsat snabbt kan det vara värt att kika in och se om man kan hitta något fynd.

Fyndiq fungerar lite som Wish i och med att det är en hemsida för många butiker. Ungefär 1400 butiker säljer varor via Fyndiq. Hos Fyndiq framkommer det dock inte vilken butik du köper varan av. Då det är olika butiker så skickas paketen från varje butik separat, men du betalar bara en frakt. Eftersom paketen skickas från Sverige går det betydligt snabbare att få sin produkt (om den finns i lager) än att beställa från en utländsk hemsida. Man slipper även undan krånglet med import, moms och Postnords hanteringsavgift.

Du hittar webbutiken här: Fyndiq.se.