Nenniz Pyssel har dessvärre lagt ned sin verksamhet.

Nenniz Pyssel är en svensk webbutik för Diamond Painting. Där du kan köpa både Diamond Painting kit och tillbehör. Du kan även beställa tavlor med eget motiv. Det säljs även annat på hemsidan som till exempel pärlor, paljetter och garn. Utöver hemsidan finns det även en fysisk butik i Tyringe. Jenny som är den som driver Nenniz Pyssel ordnar även pysselträffar i butiken.

Jag har bara sett goda omdömen gällande butiken. Det finns en Facebook sida där du kan få information om öppettider, nya varor och när pysselträffarna är, samt kontakta Jenny för hjälp.

Eftersom paketen skickas från Sverige går det betydligt snabbare att få sin produkt (om den finns i lager) än att beställa från en utländsk hemsida. Man slipper även undan krånglet med importen, moms och Postnords hanteringsavgift. Allt detta sköter Nenniz Pyssel eftersom det är dem som importerar varorna. Detta gör så klart att varorna blir något dyrare än om man skulle köpa dem själv från utlandet. Men fördelarna är att du får produkten snabbare, du slipper krånglet med en utländsk leverantör och du får ingen oväntad avgift från PostNord.