The Good Canvas är en utländsk webbutik som säljer Diamond Painting tavlor. De har sitt säte i Los Angeles och för varje produkt de säljer så skänker de en summa till organisationer som sysslar med psykisk ohälsa. Något som jag tycker är riktigt bra av dem, då jag vet att många som sysslar med Diamond Painting använder det som ett sätt att samla tankarna och varva ner.

Licenserade och miljövänliga tavlor

Alla tavlorna som The Good Canvas säljer är licenserade. De är antingen skapade av deras egna design team eller så har de avtal med konstnärerna som skapat dem. Diamanterna är gjorda av 100% miljövänligt harts, och samtliga tavlor är i full drill. Om du stöter på något problem så kan du kontakta dem antingen via Facebook Messenger, chatt funktionen på deras hemsida eller via mail.

Typ, storlek och leverans

För varje tavla kan du välja om tavlan ska vara med fyrkantiga eller runda diamanter. På storleken står det även vilken storlek som är mest populär samt vilken som ger bästa värdet. Något som kan ge en bra indikation på vilken storlek som man bör välja. The Good Canvas använder globala distributörer vilket gör att de har kortare leveranstider. Det tar 1-3 dagar för dem att behandla ordern och sedan tar det ca 1-2 veckor för leveransen. Jag misstänker att detta gör att det inte kommer direkt från Kina eller utanför EU och att vi i Sverige då slipper betala moms.

Du hittar webbutiken här: The Good Canvas.