Paint With Diamonds är en utländsk webbutik som säljer Diamond Paintings kit och tillbehör. De säljer ljusplatta, olika pennor, förvaring, väv och diamanter. De hjälper också till om du vill ha ett eget motiv på en tavla. Allting skickas från deras leverantör i Kina. Enligt deras specifikation tar de mellan 20-40 dagar för ett paket som skall till Europa.

Eftersom det skickas från Kina så kommer vi i Sverige behöva betala både moms och importavgift till PostNord. Däremot så är det fraktfritt hos Paint With Diamonds så den avgiften slipper man. Det är billigare hos dem än hos våra svenska butiker, men det är längre leveranstid och du kommer att behöva betala moms.

Paint with Diamonds har även något som de kallar för ”oh sh*t insurance”. Vilket innebär att om din Diamond Painting råkar ut för något. Till exempel du tappar ut alla diamanterna eller spiller något på väven. Så kan du kontakta dem, (med bilder på ditt kaos), och eventuellt få diamanter eller ett nytt kit skickat till dig. Detta kostar inget utan de erbjuder det som en gratis tjänst.

De har även ”Lifetime missing diamonds warranty”, vilket innebär att om du saknar diamanter för ett kit du köpt av dem. Så kan du ange ditt ordernummer och få de diamanter du saknar gratis. Det spelar ingen roll om du beställde kittet för ett år sedan eller i går.

Du hittar webbutiken här: Paint With Diamonds.com