Många använder sig av olika förvaringssätt för sina Diamond Painting diamanter. Några använder burkar medan andra använder zip-påsar. Oavsett vilken förvaring du använder så vill du säkert veta vilka diamanter du har i vilka burkar. Du vill märka upp förvaringsburkarna eller påsarna så du vet vilket DMC-nummer eller symbol de har. Här kommer några tips på vad du kan använda för att märka upp din förvaring.

Märkmaskin (Dymo)

En märkmaskin, oftast kallad Dymo efter företaget som tillverkar dem, är en liten apparat som man använder för att skriva ut etiketter. Dessa finns i många olika utseendeen och med olika funktioner, en del mer avancerade än de andra. Jag personligen köpte en Dymo då jag tyckte det är smidigt att slippa skriva och försöka avbilda de olika symbolerna för hand. Modellen jag har heter Dymo LetraTag LT-100H. Anledningen till att jag valde den är kombinationen av att den var billig och att den har en hel del symboler i sig. Jag köpte min på Clas Ohlson, du hittar den här: Dymo.

Dymo
Märkmaskinen jag har av märket Dymo LetraTag LT-100H.

Prismärkningsetiketter

Prismärkningsetiketter är de etiketter som sitter på varor i affärerna. Dessa finns att köpa separat från maskinerna affärerna använder och är helt perfekta för att märka saker med. Du kan skriva DMC-nummer eller rita en symbol på dem och sedan sätta fast dem på din burk eller zip-påse. De finns i olika storlekar och är klistriga på baksidan så du behöver inte använda tejp för att fästa dem med. Du hittar dessa hos till exempel Clas Ohlson, de finns på denna länk: Prismärkningsetiketter.

prismärkningsetiketter
Prismärkningsetiketter som det går att använda för att märka upp förvaringsburkar/påsar till Diamond Painting.

Diamond Painting etiketter

Dessa får man ganska ofta med om man köper ett kit med tillbehör eller förvaring hos säljare på AliExpress. Men de finns även att köpa lösa, och de kommer i olika varianter. Till exempel en där numren är färdigtryckta på dem, en med DMC-nummer och en där de är tomma och du kan skriva vad du vill. Du hittar de färdigtryckta och tomma här: DP Etiketter. De med DMC-nummer hittar du här: DMC-etiketter.

DP-etiketter
Diamond Painting etiketter som du kan använda för att märka upp dina förvaringsbrukar och zip-påsar med.

OBS! Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar till AliExpress.