Denna veckas inspirations Diamond Painting är inte bara en tavla utan flera med olika motiv. Det jag vill tipsa om denna gång riktar sig till alla Star Wars fans därute. Det är nämligen nedan motiv på olika karaktärer från Star Wars.

star wars
Diamond Painting tavlor med olika karaktärer från Star Wars.

Personligen gillar jag Star Wars ganska mycket och tycker att dessa motiv är väldigt söta. Jag har också kommit fram till att man inte behöver köpa den allra största storleken för att de ska se bra ut. Jag har gjort bilden med Darth Vader (den första bilden), BB-8 och Chewbacca. Alla tre har varit i storleken 25×35 cm och jag tycker att de har blivit bra. Jag har även den med C-3PO och R2D2 på hyllan som jag inte börjat på ännu.

Dessa är full drill med fyrkantiga diamanter. Jag har inte saknat diamanter för någon av tavlorna utan har fått en del över. Symbolerna på väven har varit tydliga.

Dessa finns hos Mycella Official StoreAliExpress och vill du köpa tavlan kan du antingen klicka på bilden ovan eller här.

OBS! Veckans DP inspiration innehåller reklam genom annonslänkar till AliExpress.