Denna veckas inspirations Diamond Painting är en tavla på en gungande tjej. Jag gillar motivet i all sin enkelhet, utan en massa saker i bakgrunden och inte några starka färger. Man fokuserar på den gungande tjejen. När jag var liten älskade jag att gunga och på något sätt tycker jag bilden inger frihet. Vilket var något som jag kände när jag gungade, det kändes som att man nästan kunde flyga iväg till var som helst i världen.

gungande tjej
En Diamond Painting på en gungande tjej.

Den är i full drill och du väljer om du vill lägga den med fyrkantiga eller runda diamanter. Den har mellan 30-45 olika färger beroende på vilken storlek du väljer. Tänk på att ju större tavla desto fler detaljer kommer med.

Den finns hos AZQSD Official StoreAliExpress och vill du köpa den kan du antingen klicka på bilden ovan eller här.

OBS! Veckans DP inspiration innehåller reklam genom annonslänkar till AliExpress.