Pretty Neat Creative.com är en utländsk webbutik som har sitt säte i Singapore. De säljer en uppsjö av Diamond Painting tavlor och tillbehör. På de flesta tavlorna kan man välja om man vill ha fyrkantiga eller runda diamanter. Något som alltid är trevligt, eftersom man själv kan välja det man tycker bäst om.

De har även en Facebook grupp där man kan diskutera Diamond Painting. I gruppen läggs även rabatter och andra erbjudanden upp. Så om du vill beställa något från dem så kan det vara en bra idé att gå med i gruppen.

De har lager i USA och Kina, och varorna skickas från båda dessa platser. Detta kan göra att om du beställer flera varor så kan de komma i olika paket. Eftersom de skickar från utanför EU innebär detta att vi i Sverige kommer att behöva betala både moms och importavgift till PostNord. Behandling av en order tar 4-7 arbetsdagar och efter detta skickas varan från dem. De skriver att det tar 2-6 veckor att få en vara, men att det även beror på var man bor samt hur snabbt paketen hanteras i tullen.

Du hittar webbutiken här: Pretty Neat Creative.com.

Vill du gå med i Facebook gruppen så finns den här: PNC Diamond Painting Enthusiasts.