Joom är en utländsk webbutik som även har en app. De säljer allt möjligt från asiatiska och europeiska länder, där ibland även Diamond Painting tavlor och tillbehör. Företaget är registrerat i Lettland med ett utvecklingskontor i Moskva.

Flera butiker

Joom är ungefär som Wish (för er som är bekanta med den sidan och appen) och består inte bara av en enda stor butik utan av flera olika butiker. När du gör en sökning på sidan så visas resultatet från olika butiker, och när du går in på en produkt kan du se vilken butik som säljer den. Där kan du även gå in på själva butiken och se allt de säljer. De stjärnor du ser på varorna indikerar butikens sammanlagda betyg, och baseras på andra köpares betygsättning.

Frakt och leverans

Det är fri frakt på alla produkter hos Joom, men om varan kommer från ett land utanför EU kommer vi i Sverige att behöva betala moms och eventuellt tullavgifter för den. Mer om detta kan du läsa här: moms, tullavgifter & annat nyttigt vid utlandsköp. Du kan betala med bankkort (kredit- och debiteringskort), Paypal, Google Pay och Apple Pay. Något som är bra att känna till är att om det gått mer än 100 dagar sedan du la din order och du inte fått din vara så kan du kontakta Joom för att få pengarna tillbaka.

Du hittar butiken här: Joom.