Har du ett bra sätt att förvara dina Diamond Painting diamanter och väv, men saknar nu något bra att ha penna och tråg i? Då behöver du inte vara orolig det finns olika fodral till både penna och tråg. Här kan du läsa om några olika sorter. Använder du något av dessa fodral? Lämna gärna en kommentar med vilket och vad du tycker om det.

Fodral 1

Först ut är ett fodral gjort i EVA-plast, det är något hårt och skyddar därför innehållet bra. Storleken är 14x10x4 cm, vilket gör att man kan få plats med ett litet tråg och den rosa pennan utan problem. Det finns i fyra olika färger; svart, röd, rosa och blå. Om du vill köpa det hittar du det här: fodral 1.

Fodral
Ett fodral som du kan få plats med tråg, penna och pincett.

Fodral 2

Fodral nummer två är tillverkat i ett material som är en läderimitation. Storleken är 18×8 cm, och du kan få plats med ett litet tråg och den rosa pennan. Jag tycker att fodralet är bra, men om du lägger ned en pincett eller något som inte är så långt så är det svårt att ta ut. Så vida du inte vänder upp och ned på hela fodralet och tömmer ut allt innehåll. Till längre pennor tycker jag att det är bra. Då får man nämligen tag i pennan utan att behöva tömma ut allt som finns i det. Det finns i tre olika färger; svart, brun och rosa. Om du vill köpa det hittar du det här: fodral 2.

Fodral
Fodral i läderimitation där man kan få plats med ett litet tråg och penna.

Fodral 3

Det tredje fodralet är egentligen tänkt som ett pennfodral, men det går lika bra att använda till Diamond Painting. Det är tillverkat i tygliknande material och har tre olika fack. Några av facken har hållare för pennor och några har fack där man kan lägga saker i. Något som är helt perfekt för tillbehören för Diamond Painting. Storleken är 20,5x9x5cm, så det tar upp betydligt mer plats än de andra två. Men om man har mycket olika tillbehör som man använder så är denna väldigt bra. Det finns i fyra olika färger; mörkblå, ljusblå, svart och rosa. Om du vill köpa det hittar du det här: fodral 3.

Fodral
Egentligen tänkt till pennor men fungerar lika bra till Diamond Painting med olika fack och plats för pennor.

OBS! Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar till AliExpress.