Fansells är en utländsk webbutik som säljer Diamond Painting kits och tillbehör. De säljer även korsstygns tavlor och liknande broderier samt tillbehör till dessa. Utöver Diamond Painting tavlor har de även många olika sorters Diamond Painting nyckelringar, speglar, klockor, klistermärken, lampor, fotoalbum och mycket mer. Så om du är intresserad av sådant så bör du definitivt titta in på deras hemsida.

Leveranssätt, fraktkostnad och moms

Jag har inte lyckats hitta någon information om var företaget håller hus, men jag tror att det är kinesiskt. Om varorna skickas direkt från Kina eller inte kan jag inte svara på då jag inte heller har hittat någon information om detta. En del säger att varorna skickas från Storbritannien, och man har då inte fått betala moms. Dock så går Storbritannien ur EU vid årsskiftet 2020/2021, så då måste vi i Sverige betala moms och eventuellt hanteringsavgift för importen av paketen.

De har två olika fraktalternativ; ”priority” och ”express”. Priority tar 10-20 arbetsdagar, medan express tar 7-10 arbetsdagar. Eftersom fraktkostnad räknas ut i kassan, vet jag inte riktigt vad den ligger på. Det ser dock ut som att ”priority” kostar från 6£, men det beror nog på vad och hur mycket man köper. Du kan betala med PayPal eller kreditkort.

Du hittar webbutiken här: Fansells.