De flesta tänker nog på tavlor när man säger Diamond Painting, men det finns så mycket mer än bara tavlor. Det finns en hel del andra saker man kan sätta diamanterna på. Fler och fler saker verkar även komma och gör det hela ännu mer roligt tycker jag. Några av de olika sakerna som finns som Diamond Painting listar jag nedan.

Nyckelringar

Det första som jag upptäckte som inte var bara tavlor var nyckelringar. Det finns massor av nyckelringar med olika motiv att sätta diamanter på. Jag har gjort några själv, och jag tycker de är riktigt roliga att göra. Om du vill köpa nedan nyckelringar hittar du dem här: Hjärtnyckelringar.

bara tavlor
Diamond Painting nyckelringar som man kan lägga i stället för bara tavlor.

Lampor

Det finns även lampor att göra som Diamond Painting. De är hyfsat små och brukar vara batteridrivna. Det finns många olika motiv och former på dem. De flesta jag sett är runda, men det finns även formade som fjärilar, björnar, stjärnor och enhörningar. Samt några med jultema så som granar och snögubbar. Jag har gjort en som är formad som en gran och tyckte den var riktigt rolig att göra. Diamanterna till den var strass och den glittrar riktigt snyggt när lamporna lyser. Vill du köpa nedan lampa kan du göra det här: Julgranslampa.

En Diamond Painting lampa i formen av en julgran.

Klockor

Klockor är också en i skaran av Diamond Painting man kan göra. De finns i olika storlekar och motiv. Vissa kit innehåller enbart väven och diamanterna medan andra även har ett urverk. Så monteringen går till lite olika beroende på vilken modell du skaffar. Vill du köpa någon av klockorna nedan så hittar du dem här: klockor.

bara tavlor
Olika Diamond Painting klockor.

Näsdukslåda

Om du vill ha en snygg låda att ha dina näsdukar i så finns det även Diamond Painting lådor för näsdukar. De flesta verkar ha strass diamanter och jag tycker de är riktigt snygga. Vem skulle inte vilja ha sina näsdukar i en sådan låda när man ligger och är sjuk? Man blir glad bara man tittar på den. Om du vill köpa någon av dem kan du hitta dem här: Näsdukslåda.

Även näsdukslådor finns för Diamond Painting.

Skiss-/skrivbok

Om du skriver eller skissar mycket så finns det även böcker med Diamond Painting motiv på framsidan. Vill du köpa en så hittar du dem här: böcker.

böcker
Motiv på böcker vars framsida man sätter Diamond Painting diamanter på.

Väskor

Vill du ha något riktigt personligt så varför inte göra en väska. Jag har hittat två olika modeller. Den ena är en liten axelremsväska och den andra är en liten plånboksväska. Jag är dock lite fundersam över hur bra diamanterna håller sig kvar på väskorna. Eftersom en väska utsätts för ganska mycket mer än en tavla. Har du en Diamond Painting väska så dela med dig av dina erfarenheter i kommentarerna nedan. Vill du köpa någon av väskorna så hittar du dem här: axelremsväska och plånboksväska.

Två väskor
Två olika modeller av Diamond Painting väskor.

Bokmärken

Något som jag sett att fler och fler gjort är bokmärken. De finns i lite olika utföranden och de flesta verkar ha special formade diamanter. Vilket gör att de ser riktigt häftiga ut. Vill du köpa ett bokmärke så kan du hitta dem här: bokmärken.

bokmärken
Diamond Painting bokmärken.

Jul- och födelsedagskort

Om du vill göra ett litet personligare jul- eller födelsedagskort så finns även de som Diamond Painting. Det finns massor av olika motiv och de är enkla att göra. Jag har gjort en uppsättning av julkort som jag blev nöjd med. Dock så var texten i princip oläslig på en så jag rekommenderar att man tittar ordentligt på hur stor texten är. Vill du köpa några kort så hittar du dem här: kort.

bara tavlor
Ett julkort i Diamond Painting.

Klistermärken

Om du har ett barn som vill prova på Diamond Painting är klistermärken ett utmärkt första projekt. De är hyfsat små och är enkla att göra. Sedan kan man sätta dem på något som man vill pynta. Jag har till exempel satt mina på lådorna jag har överblivna diamanter i. Men du kan sätta dem på vad du vill, endast fantasin sätter gränser. Vill du köpa några klistermärken kan du hitta dem här: klistermärken.

klistermärken
Klistermärken gjorda med Diamond Painting diamanter.

OBS! Detta inlägg innehåller reklam genom länkar till AliExpress.