Diamanttavlor.se är en svensk webbutik för Diamond Painting. Där kan du köpa både tavlor och tillbehör. Du kan även få hjälp om du vill ha en tavla med eget motiv. De som har webb butiken har även en grupp på Facebook. Där de skriver om något nytt kommit in samt att medlemmarna delar med sig om sina erfarenheter gällande Diamond Painting.

De har en garanti på god kvalité. Vilket innebär att om du saknar diamanter, väven är skadad eller du är missnöjd på något sätt så är det bara att kontakta dem så hjälper de dig. De har även en fysisk butik på Kungsgatan 14 i Mariestad så om du har vägarna förbi gör ett besök.

Eftersom paketen skickas från Sverige går det betydligt snabbare att få sin produkt (om den finns i lager) än att beställa från en utländsk hemsida. Man slipper även undan krånglet med importen, moms och Postnords hanteringsavgift. Allt detta sköter diamanttavlor.se eftersom det är dem som importerar varorna. Detta gör så klart att varorna blir något dyrare än om man skulle köpa dem själv från utlandet. Men fördelarna är att du får produkten snabbare, du slipper krånglet med en utländsk leverantör och du får ingen oväntad avgift från PostNord.

Du hittar webbutiken här: Diamanttavlor.

Vill du gå med i Facebook gruppen så finns den här: Diamanttavlor/Diamond Painting Sverige.