CraftSaving är en utländsk webbutik som säljer olika Diamond Painting kits och tillbehör. Vad jag kan se så håller de till i Kina, men om varorna skickas direkt från Kina eller inte kan jag inte svara på då jag inte har hittat någon information om detta. Om de skickar direkt från Kina så måste vi i Sverige betala moms och eventuellt hanteringsavgift för importen av paket.

De har många olika tavlor och de är alla hyfsat billiga, tänk dock på att titta på vad det är för storlek på tavlorna. Jag såg en del som hade väldigt mycket detaljer och inte kändes tillräckligt stora för det. De har också väldigt många olika saker som inte är tavlor som är Diamond Painting. Till exempel har de glasögonfodral, väskor, nyckelringar, stickers och LED lampor.

Standard leverans är mellan 15-25 dagar, och express leverans är mellan 7-10 dagar. Fraktkostnad räknas ut i kassan, så vad den egentligen är vet jag inte. Men jag beställde tre saker och fick betala 8,99$ i frakt. De erbjuder gratis frakt på ordar över 199$. Du kan betala med PayPal eller kreditkort.

Du hittar webbutiken här: CraftSaving.