Beads and fun är en svensk webbutik för Diamond Painting. Där kan du köpa både tavlor och tillbehör. Hon som har sidan säljer även egna Diamond Painting pennor som är mer ergonomiskt utformade än de vanliga rosa.

Om något är fel på din beställning är det bara att kontakta dem för hjälp. De har även en Facebook sida, där man kan se på live sändningar, köpa tavlor och umgås. Beads and fun har även en fysisk butik på Östra storgatan 2 i Kvidinge, så om du har vägarna förbi gör ett besök.

Eftersom paketen skickas från Sverige går det betydligt snabbare att få sin produkt (om den finns i lager) än att beställa från en utländsk hemsida. Man slipper även undan krånglet med importen, moms och Postnords hanteringsavgift. Allt detta sköter Beads and fun eftersom det är dem som importerar varorna. Detta gör så klart att varorna blir något dyrare än om man skulle köpa dem själv från utlandet. Men fördelarna är att du får produkten snabbare, du slipper krånglet med en utländsk leverantör och du får ingen oväntad avgift från PostNord.

Du hittar webbutiken här: Beads and fun.se.

Vill du gå med i Facebook gruppen så finns den här: Sweden diamond paintings vip.