Ateljé Margaretha grundades 1959 och är Nordens ledande distanshandelsföretag för de som handarbetar. Deras sortiment består av, (förutom Diamond Painting tavlor), broderier, garn, ramar, synhjälpmedel, tillbehör och mer. De har även en handarbetsklubb kallad Club Margaretha. Där man sex gånger om året får material till ett lättbroderat handarbete. Deras säte är i Borås och de har även en fysisk butik där.

Ateljé Margaretha har en uppsjö Diamond Painting tavlor med olika motiv. För dig som gillar Disney så har de en hel del sådana motiv. Du kan även hitta tre olika Diamond Painting armband som man kan lägga. Diamond Painting tavlorna och armbanden hittar du under kategorin ”Hobbyhörnan”.

Pris & moms information

Vad jag kan se är priserna ganska höga till skillnad mot andra butiker. Varför de är så höga som de är kan jag endast spekulera i. Jag skulle tro att det är för att de köper från tillverkare som har avtal med till exempel Disney för att få producera tavlor med deras motiv. Eftersom paketen skickas från Sverige går det betydligt snabbare att få sin produkt (om den finns i lager) än att beställa från en utländsk hemsida.
Det kommer inte tillkomma någon kostnad för moms eller Postnords avgift för momshantering eftersom det kommer från Sverige.

Du hittar webbutiken här: Atelje Margaretha.