Tycker du att de vanliga trågen till Diamond Painting är tråkiga? Har du tröttnat på färgerna? Eller på formerna? Då finns det hopp, jag har nämligen hittat en butik på Etsy som gör och säljer annorlunda tråg till Diamond Painting.

Vad är Etsy?

Etsy är inte en vanlig butik utan kan mer jämföras med AliExpress, då det är många olika säljare på sidan. Den stora skillnaden är att allt som säljs måste vara antingen över 20 år gammalt, handgjort eller hantverksmaterial. Etsy har över 1 miljon butiker och runt 30 miljoner medlemmar. Butiken själv väljer vilket land de vill skicka sina varor till, så om du möter ett meddelande att butiken inte skickar till Sverige så är det därför.

My 3D designs

Butiken som säljer dessa annorlunda tråg heter My 3D designs och drivs av Dan. Trågen han säljer är gjorda på en 3D skrivare, och de är riktigt snygga. Jag själv har ännu inte köpt något, men butiken har många bra omdömen vilket är ett säkert kort på att det är bra grejer. Något jag tycker är väldigt smart är att han även säljer lock till trågen. Om du lämnar din tavla tillfälligt och är rädd att ditt husdjur slår omkull tråget så är det bara att sätta på locket, så är det skyddat.

Butiken har sitt säte i USA, vilket gör att det tillkommer en del i frakt, och även moms för importen måste vi i Sverige betala. Så jag skulle rekommendera att köpa flera saker samtidigt, alternativt gå ihop några stycken och beställa. Så blir det lite billigare på den fronten. I övrigt tycker jag inte priserna är orimliga.

Du hittar Etsy butiken här: My 3D designs.