Diamond Painting tavlor i all ära, men visst är det ofantligt kul med tillbehör också? Pennor går att variera sig med i all oändlighet och trågen går att piffa till och göra finare. Här hittar du 4 tillbehör som jag tror att när du började med Diamond Painting inte trodde att du skulle överväga att köpa.

Ställ till Diamond Painting pennor

Har du hållit på med Diamond Painting ett tag så har du nog också lyckats samla på dig pennor. Inte kanske bara de tråkiga rosa pennorna utan några lite finare. Här har du ett ställ som du kan ställa dem i. För visst vill man väl visa upp de snyggaste pennorna man har? Om du vill köpa ett ställ så hittar du det här: Diamond Painting ställ.

4 Tillbehör
Pennställ för att ställa dina Diamond Painting pennor i.

Diamant burk till vaxet

Inte bara pennorna skall synas, du vill så klart ha en snygg burk att ha ditt vax i. Vad passar då bättre än en burk som ser ut som en diamant? Helt klart passande tycker jag. Det måste synas vad man håller på med. Är du sugen på att köpa så hittar du den här: diamant burk.

tillbehör
Burk i form av en diamant att ha vaxet till Diamond Painting i.

Magisk rengöringsmaskin

Har du någon gång haft problem med oljiga eller kladdiga diamanter? Med denna ”magiska” rengöringsmaskin blir diamanterna kladdfria. Fyll i lite vatten och diamanter. Stäng sedan locket, tryck på knappen och låt maskinen göra jobbet. Därefter låt diamanterna torka på papper och sedan är de redo att användas. Vill du ha en egen magisk maskin så hittar du den här: magisk rengöringsmaskin.

magisk rengörningsmaskin
Magisk rengöringsmaskin för att rengöra oljiga diamanter.

Plocka upp och sopa ihop verktyg

Har du någon gång spillt ut en massa diamanter på din Diamond Painting tavla? Då vet du att det kan vara lite jobbigt att plocka upp alla från den. Var inte orolig med detta verktyg kan du enkelt sopa ihop och sedan plocka upp diamanterna som du har spillt. Verktyget påminner om en penna. I ena änden har du en borste och i den andra en kladdig del för att plocka upp diamanter. Vill du köpa en så hittar du den här: plocka/sopa verktyg.

tillbehör
Ett verktyg för att sopa ihop och plocka upp diamanter.

OBS! Detta inlägg innehåller reklam genom länkar till AliExpress.