Om du lagt en del Diamond Painting tavlor och har beslutat dig för att spara dina överblivna diamanter från de olika projekten. Så har du troligtvis börjat fundera på hur du ska förvara dem. Det finns många olika förvaringsalternativ och här tipsar jag om 3 stycken förvaringslådor. Jag personligen använder nummer ett som förvaring och är riktigt nöjd med den. Men smaken är som baken, vilken av dessa 3 förvaringslådor är din favorit? Kommentera nedan.

1. Förvaringslåda med tic-tac burkar

3 förvaringslådor

I en låda får det plats 64 tic-tac burkar. Varje tic-tac burk rymmer ca 5 påsar med 200 diamanter i varje påse. Lådans storlek är cirka 50x27x12mm. För att få i eller ur diamanter kan man öppna bara den lilla luckan eller ta av hela toppen. Jag rekommenderar starkt att man har en liten tratt för att fylla på burkarna med. Du kan köpa den hos Dispaint StoreAliExpress genom att klicka på bilden eller här.

2. Förvaringslåda med runda burkar

I en låda finns det 60 stycken runda burkar. Varje burk rymmer ca 6 påsar med 200 diamanter i varje påse. Lådans storlek är cirka 32×22.5×7 cm. De små burkarna har skruvlock och är cirka 2.3×4.5cm. Jag rekommenderar starkt att man har en liten tratt för att fylla på burkarna med. Du kan köpa den hos Dispaint StoreAliExpress genom att klicka på bilden eller här.

3. Förvaringslåda med fyrkantiga burkar

I en låda finns det 28 stycken burkar som sitter ihop fyra och fyra. Varje burk har ett eget lock. Varje burk rymmer ca 3 påsar med 200 diamanter i varje påse. Lådans storlek är cirka 17x11x2.6 cm. Jag rekommenderar starkt att man har en liten tratt för att fylla på burkarna med. Du kan köpa den hos Huacan Official StoreAliExpress genom att klicka på bilden eller här.